Sprekers

Marije van den Berg

Jij bent gemaakt naar het evenbeeld van God. Is dat niet fantastisch? Ik ben Marije van den Berg en de grootste passie in mijn leven is dat mensen ontdekken wie God de Vader is en wat het betekent dat Jezus alle zonde, pijn en moeite overwonnen heeft. Juist het leven in alle volheid door Hem is hetgeen we mogen ontdekken én uit mogen leven. Juist zó zijn we een wandelend getuigenis voor een ieder die we tegenkomen. Precies dat wat Jesaja schrijft in Jesaja 60: 1-5! In het dagelijks leven leid ik de Be Excellent academy, een trainings- en coachingsbureau voor vrouwen.

Foto Marije van den Berg

Gersom Westerkamp

Wat geniet ik ervan om God aan het werk te zien, om en door me heen. Het blijft me elke keer weer verwonderen dat de Schepper van hemel en aarde iets met mij wil. Juist ook in deze gekke tijd mogen wij Gods liefde laten zien in alles wat we doen en zeggen. Ik vind het dan ook een uitdaging om kansen te vinden, of juist te creëren waar God ons als Zijn lichaam kan inzetten.

Samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon ik in Houten. In mijn dagelijkse leven begeleid ik mensen met niet aangeboren hersenletsel en zet ik mij onder andere in voor de allerarmsten, als ambassadeur van World Vision.

Foto Gersom Westerkamp