Sprekers

Thema: Schitterende scherven!
In een sfeer van verbondenheid vindt gebrokenheid een bedding van acceptatie, troost en herstel. Er ontstaat ruimte, erkenning en zicht. God heeft jou niet geroepen omdat je bekwaam bent, maar Hij bekwaamt jou omdat Hij jou geroepen heeft. Jij bent een schitterende scherf, goed genoeg nog niet af! In het schitteren mag je weten dat: Hij een goed werk in jou begonnen is en het zal afmaken.

Bert Reinds

Bert Reinds (1960) getrouwd met Willemien. Samen hebben ze vijf zonen, drie schoon- dochters en 4 kleinkinderen. Bert is orthopedagoog en heeft een eigen praktijk. Naast therapie, coaching en spreken/training is hij ook auteur van verschillende boeken.

Voor meer info kijk op: www.meandmyhouse.nl

Els van der Vlist

Els van der Vlist is 46 jaar, getrouwd en moeder van een zoon en dochter van 21 en 18. Ze is theoloog, heeft haar eigen counsellingspraktijk en is auteur van diverse boeken. Haar werk kenmerkt zich door het leggen van verbindingen tussen geloof en het dagelijkse leven, vanuit bewogenheid met mensen in gebroken levens. Hoewel ze niet gelooft dat alles in het hier en nu valt op te lossen, leeft en werkt ze vanuit het vertrouwen dat ook een moeilijk leven leefbaarder kan. Ze verlangt ernaar altijd lichtstralen van hoop te vinden. Hierdoor kunnen ook scherven schitteren.

Kijk op www.elsvandervlist.nl voor meer informatie.