Sprekers

Thema ‘Kleur je dag!’
Je hoeft je ogen maar open te doen en je ziet ze al: kleuren, overal om je heen. Stel je voor dat er geen kleuren zouden bestaan, hoe zou de wereld er dan uitzien?
God heeft deze kleuren niet voor niets gemaakt en ook jouw leven wil Hij kleur geven. Hoe doet Hij dat, hoe kan Hij dagelijks kleur aan jouw leven geven en hoe merk je Gods kleur in je leven als je door een donker dal gaat? Hoe kun je aan andere mensen om je heen laten zien hoe kleurrijk het leven met God is? Wat kan kleur in, of met, je leven doen? Samen met Wilma Veen en Arjen ten Brinke gaan we hierover nadenken. In de middag gaan we d.m.v. workshops op verschillende manieren met het thema aan de slag. Kom en laat je inspireren op deze dag, zodat je jouw kleur mag ontdekken en uit mag gaan stralen naar de wereld om je heen.
We verwelkomen je graag en hopen op een gekleurde dag!

Wilma Veen

Wilma Veen, getrouwd, moeder van 3 zonen en kunstenaar. Wilma komt op dynamische wijze kleur brengen tijdens de vrouwendag. Laat je inspireren door de schilderijen die Wilma zal meenemen. Aan de hand van haar persoonlijke leven, Gods woord en beelden zal zij spreken. Ook zal ze live schilderen. Een kleurrijke lezing kun je verwachten! Hoe breng je kleur aan in je leven? Oeps, Help, ik ben verkleurd? Wat nu? Kun je een sombere, donkere dag nieuwe kleur geven? Wat zegt de Bijbel hierover en doet Wilma dat in haar persoonlijk leven en vanuit haar geloof?

Voor meer informatie: www.wilmaveen.com en www.ikwonderjou.nl

Foto Wilma Veen


Arjen ten Brinke

Mijn naam is Arjen ten Brinke en ik ben getrouwd met Annemarie. Samen mogen we voor vijf kinderen zorgen. Van 2007 tot 2017 hebben we in Den Haag gewoond en gewerkt als gemeentestichters en voorgangers. We kwamen in een wijk te wonen waar nog geen kerk was, met het verlangen om een kerk voor de wijk te kunnen stichten. We wilden kleur brengen! Hoewel we dat daarvoor niet gewend waren leerden we om ons leven te delen met niet gelovigen. We hebben n.a.v. het wonen met ons gezin in een wijk met nauwelijks tot geen christenen samen een boek geschreven met de titel: 'Zet de deur van je huis maar open!' We doen een boekje open over hoe jij als christen in je straat - tussen je buren - kleur kunt zijn of brengen. Tijdens mijn lezing gaan we hier dieper op in. Ik kijk ernaar uit!

Foto Arjen ten Brinke