Sprekers

Thema ‘minder is meer’
Minder spullen, minder kritiek, minder stress, minder met ons zelf bezig zijn, minder gejaagdheid. Liever meer rust, meer mildheid, meer uitdelen van de genade en liefde van God. Minder van onszelf = meer ruimte voor God die door ons heen kan werken. Dat is ons verlangen en daar willen we steeds meer in groeien. Tijdens deze dag zullen we daar op verschillende manieren bij stilstaan en in uitgedaagd worden. Tijd voor bezinning! Mirjam en Gerald zullen ons hierin meenemen, elk op zijn/haar eigen wijze. Laat je inspireren en bemoedigen.

Mirjam van der Vegt

Minder is Meer – dat ontdekte Mirjam van der Vegt tien jaar geleden tijdens haar burnout. Ze schrijft, spreekt en traint er graag over.

Mirjam van der Vegt is auteur en (stilte)trainer. Na haar burnout raakte ze gefascineerd door wat stilte en ruimte bij God in een mensenleven kunnen doen. Ze leert mensen leven en werken vanuit het hart, zonder opgebrand te raken. Daar schreef ze De Stiltelijn over en ze organiseert jaarlijks retraites in binnen- en buitenland. Ook geeft ze individuele trainingen om rust een vaste basis van leven te maken. Je kunt op haar website een gratis online mini-retraite doen. Mirjam van der Vegt is getrouwd. Haar meest recente boek – Lucht in je gezin – schreef ze samen met haar twee dochters.
Voor meer informatie: www.mirjamvandervegt.nl

Foto Mirjam van der Vegt


Gerald Troost

“Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles.”

In het jaar 2000 kwam zijn eerste cd op de markt ‘Met andere ogen’. De cd bevatte nummers als ‘Toevallig niet’, ‘Steeds dichterbij jou’ en ‘Thuis’ en was een schot in de roos. Na het succes van ‘Met andere ogen’ bleek Gerald geen ééndagsvlieg en volgden er verschillende cd’s en boeken. Eén van zijn laatste uitgaves is ‘Witte vlag, met songs over innerlijke strijd en overgave!
Voor meer informatie: www.geraldtroost.nl

Foto Gerald Troost